2017. március 10., péntek

Későszülötteim




2015. október 14., szerda


Hátamon a zsákom...

Hátamon a zsákom,
Zsákomban a mákom,
Mákomban a RÁK-om,..


                                        Ez itt egy gyönyörű MÁKVIRÁGOS kép:



...
Kirágta a zsákom, 
Kihullott mákom,
KIESETT A RÁKOM,
Aki szánja károm,
Varrja be a zsákom, 
Szedje fel a mákom !





Ez egy szép rák ! Mélytengeri . Az enyém nem ilyen ! 
Nem is ilyen: 


Tulajdonképpen idetehetném az én ÁKOM-BÁKOM-RÁKOM képét is... van róla egy szép kis szövettani CD-lemezen megjelent képecske...de nem teszem, nem érdemes ...:UNALMAS!

Ha  úgy látom ez a blogom   lett bekötve   Lajosunk oldalára akkor itt fogom elmondani az ezzel a hírrel kapcsolatos új élményeimet NEKTEK : SZŰK, régi  BARÁTI KÖRÖMNEK !!!

Nem várom el a sajnálkozást. Nem volt a stílusunk, maradjon is így. Akiket szeret-kedvel az ember fia/lánya azért teljes szívéből drukkol, s a legmélyebb érzéseket kimondani nem nagyon megy. Esetleg ...ha saját magáról van szó AZ ÉRINTETTNEK! 

Majd jövök néha és elmondom a gondolataimat, meg a "helyzet-jelentést" is!! Sokat segít, hogy veletek MEGOSZTOM !

Ez  egy olyan jó eldugott blogom ez a KÉSŐSZÜLÖTTEIM... = ezt szinte biztos, hogy csak ti olvassátok!

Legyen ez a bevezető, oszt majd jövök és írok eseményekről is. Most elfáradtam jó éj mindenkinek ,...

.... Bon Nuit et au revoir  




4 megjegyzés:

M. Fehérvári Judit írta...

No, Saca, mire rátaláltam, hova is kell írnom, írtam amoda! Tényleg régen jártam erre érthetően érthetetlen okokból, de mind-mind szeretünk: Puszi Neked Drága Carolina! Düdünek és Szonjának is! :-)

Unknown írta...

Olvastam az "amodát" :) :D is, ÉS ÖRÜLÖK MINDEN SZAVADNAK! Én is minden blogodat kutatom, és nagyszerű érzés mikor MEGTALÁLLAK! Betegségeimben A TE LÉTED ÉS BARÁTSÁGOD is segített a küzdelemben!

john írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
john írta...

Is Puzzle captcha not working correctly and demonstrating error in the Gdax account? Do you have tricks and ways to erase this error from the roots? If no, there is no need to get dread and frenzy, instead, you can ask for the compelling solutions from the team of skilled professionals who are always there to manage the users. Dial Gdax Support Number 1-800-665-6722 which is always active and via this avenue you can carry your queries to the team of professionals.

Megjegyzés küldése